Шоста міжнародна науково-практична конференція «Transfer of Innovative Technologies 2020»

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.32347/gbdmm.2020.96.0601

Ключові слова:

науково-практична конференція, трансфер інноваційних технологій, інтеграція фахівців, конкурсна програма, співпраця, інтегральна екологія

Анотація

Проведено шосту міжнародну науково-практичну конференцію Transfer of Innovative Technologies 2020, присвячену 90-річчю від дня заснування Київського національного університету будівництва і архітектури. Особливістю цьогорічного форуму було те, що він відбувався дистанційно на платформі Cisco Webex за участі науковців з Польщі, Франції, Австралії, Іраку, Лівії, Бразилії, Китаю. Фахівці в галузях будівництва і архітектури, інженерії та екології, інформаційних технологій та ін. традиційно ділились своїм досвідом. Роботу було спрямовано на інтеграцію українських і закордонних фахівців і наукових шкіл у розробці теорії проведення досліджень, створення нових методів і техніки, практичне застосування енергоощадних, екологічно безпечних технологій та засобів.

Мета конференції – спілкуваня з фахівцями різних галузей для вирішення глобальних проблем ресурсного та енергетичного забезпечення виробництва, передачі інноваційних технологій у різні сфери людської діяльності. Офіційними мовами конференції є українська, російська, англійська, польська і французька. Було отримано понад сотню заявок від 140 учасників з наукових та освітніх закладів, промисловості, недержавних установ, студентів, магістрантів та аспірантів. Було представлено понад три десятки інноваційних проектів в галузях архітектури, інженерії споруд, інформаційних технологій, кібербезпеки тощо. Обговорено результати дослідження двох докторських та кількох кандидатських дисертацій. За результатами оголошенних конкурсів в номінаціях Інноваційний проект, Презентація, Публікація визначено переможців 2020 року, які були нагороджені дипломи. Найактивніші учасники з числа фахівців та студентської молоді отримали Подяки і Сертифікати. Результати роботи та препринти найкращих презентацій авторів опубліковано у Збірнику матеріалів конференції (online) та журналі Transfer of Innovative Technologies.

КНУБА налагодив співпрацю зі спеціалістами Університету науки і техніки Цзянсу (Китай), Університету прикладних наук та мистецтв (Fachhochschule Dortmund, Germany), IT університету Астани (Казахстан) у галузях досліджень досліджень та видавничої справи. Учасники конференції підтримали Петицію керівництва Міжнародного центру інтегральної екології CEI Laudato Si (Варшава) до Папи Римського і Президента США про антропогенний вплив на світове середовище і захист від академічного насилля та тиску.

Біографія автора

Михайло Сукач, Київський національний університет будівництва і архітектури

доктор технічних наук, професор, професор кафедри будівельних машин

Посилання

non

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-01-27

Як цитувати

Сукач, М. (2022). Шоста міжнародна науково-практична конференція «Transfer of Innovative Technologies 2020». Гірничі, будівельні, дорожні та меліоративні машини, (96), 51–59. https://doi.org/10.32347/gbdmm.2020.96.0601

Номер

Розділ

Інформація